Adakah Mawi Menjadi Duta Jus Alwiqoyah?

ASMAWI BIN ANI (MAWI WORLD): DUTA JUS ALWIQOYAH

Pada tahun 2020 pelakon dan penyanyi yang dikenali sebagai Mawi World telah pun menandatangani kontrak bersama VIEURA GROUP (HQ Jus Alwiqoyah) sebagai duta rasmi Jus Alwiqoyah. Pelantikan beliau sebagai Duta secara tidak langsung dapat memberi kepercayaan kepada orang ramai bahawa Jus Alwiqoyah buka hanya sekadar produk ikhtiar yang biasa-biasa tetapi luar biasa.

Mawi Duta Jus Alwiqoyah

Kenapa Luar Biasa ?

Yer luar biasa kerana semakin hari semakin mendapat sambutan kerana ramai yang sudah berputus asa dan lemah semangat apabila mengalami masalah kesihatan yang kronik. Pakar motiwasi selalu pesan supaya walau apa jua penyakit yang kita hadapi, kita kena harus ikhtiar dan jangan putus asa kerana setiap ujian pasti ada hikmah dan setiap penyakit pasti ada ubat. Perkara yang paling penting adalah selalu berdoa, usaha, ikhtiar dan tawakal, lihat semua ujian kesakitan itu adalah
untuk dekatkan diri pada Yang Maha Pencipta.

Keluarga Mawi Pun Beramal Dengan Jus Alwiqoyah ?

Apa yang lebih menarik adalah keluarga Mawi turut beramal minum Jus Alwiqoyah kerana Nampak perubahan yang dialami selepas meminum Jus Alwiqoyah. Ternyata khasiat dalam jus ini sangat membantu untuk mengurangkan masalah penyakit yang dialami terutamanya masalah kencing berbuah, buah pinggang, darah tinggi dan kencing manis.

Satu keluarga Mawi telah meminum Jus Alwiqoyah, antara yang diceritakan oleh beliau adalah apa yang dialami sendiri oleh Mak Mertua beliau yang mengalami masalah susah nak tidur, Namun selepas seminggu meminum Jus ini, ada perubahan iaitu tidur beliau makin cantik walaupun hanya tidur 2-3 jam tapi Mak Mertua beliau dapat rasai kualiti tidur. Selain itu, Mawi turut menceritakan masalah Mak Mertua beliau yang mengalami masalah kencing berbuih, dan tangan rasa kebas-kebas, namun selepas minum Jus berlaku perubahan yang positif.

Mawi Duta Jus Alwiqoyah

Boleh ikuti perkongsian beliau sendiri dengan klik link di bawah :-

https://fb.watch/2N7_-WCAIw/

Alhamdulillah seronok dengar perkongsian Mawi apabila Jus Alwiqoyah jadi ikhtiar satu keluarga, hadiah yang paling berharga adalah dapat membantu keluarga sendiri yang mengalami masalah dalam kesihatan. Nampaknya khasiat yang terkandung dalam Jus Alwiqoyah sangat membantu bagi sesiapa yang mengalami masalah kesihatan yang sama yang dialami oleh keluarga Mawi. Lega apabila ibu mertua beliau sendiri dah kurang dari masalah kebas-kebas tangan dan air kencing pun dah makin kurang berbuih. Apa yang lebih menggembirakan adalah hari-hari beliau rasa lebih segar dan bertenaga bila nak “on air” di radio, idea mencurah-curah bila berkarya dan makin bersemangat untuk memulakan hari-hari baru.

Pesanan Mawi :-

Beliau sarankan buat mereka diluar sana cuba dengan Jus Alwiqoyah ni, kerana selepas anda minum, anda sendiri akan merasai perubahan.

Mawi Duta Jus Alwiqoyah

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!