Jus Alwiqoyah Tiruan

JUS ALWIQOYAH ADA PRODUK TIRUAN ?

Sejak dua menjak ini sering kita dengar bahawa Jus Alwiqoyah ada produk tiruan. Untuk makluman kita semua bukan setakat tiruan sahaja bahkan ramai juga yang terkena dengan SCAMMER yang percaya bahawa dia Ejen Jus Alwiqoyah.

Awas !! sesiapa yang membekalkan barang-barang yang baginya suatu perihal dagangan palsu digunakan, maka dia boleh di dakwa di bawah Seksyen 8(2)(b) Akta Perihal Dagangan 2011.

PERUBAHAN PADA WAJAH JUS ALWIQOYAH !!

Buat mereka yang sedang mencari untuk cuba ikhtiar Jus Alwiqoyah perkara Utama yang perlua diambil maklum adalah Pihak HQ telah melakukan beberapa perubahan terhadap maklumat yang terdapat di botol Jus Al-Wiqoyah. Antaranya:

1-TIADA LAGI TANDA COP “NOMBOR 1” DI BOTOL JUS AL-WIQOYAH YANG BAHARU.

2- TERDAPAT PENAMBAHAN KANDUNGAN DI BOTOL JUS AL-WIQOYAH YANG BAHARU.

3-  MAKLUMAN CARA PEMAKANAN JUS AL-WIQOYAH. (BOLEH MINUM JUS AL-WIQOYAH SELEPAS MAKAN)

4- TERDAPAT QR CODE YANG BOLEH DI SCAN.

Jika selepas ini anda mendapati perbezaan maklumat di botol Jus Al-Wiqoyah, itu hanya perubahan kecil yang sah di lakukan dari pihak HQ. Ia bukan Jus Al-Wiqoyah palsu. Diharap dengan pengumuman ini tidak lagi membuatkan anda ragu-ragu untuk mengamalkan Jus Al-Wiqoyah. Berikut adalah perbezaan botol dan kotak lama dan baru :-

Jus Alwiqoyah Tiruan

BETUL KE ADA HARGA YANG MURAH?

Perkara yang paling buat kami risau adalah semakin banyak di media sosial yang mengaku ejen/stokis Jus Al-wiqoyah yang cuba menawarkan khidmat jual Jus Alwiqoyah dengan menawarkan harga yang jauh lebih murah. Ada yang menawarkan pakej yang sangat tidak masuk asal sebagai contoh RM 100 untuk 2 botol Jus Alwiqoyah.

Untuk makluman anda semua perlu diketahui bahawa harga asal Jus Alwiqoyah adalah RM 180 sebotol dan Hq telah menetapkan harga pakej yang tertentu untuk setiap ejen dan stokis. Berikut adalah harga pakej promosi yang ditetapkan Hq :-

RM 150 : 1 botol

RM 270 : 2 botol

RM 370 : 3botol

Boleh pada link di bawah:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4381460115219943&id=3050181931681108

Sekiranya anda mendapati harga yang dijual jauh lebih murah, mohon kepada anda semua untuk berhati-hati kerana mungkin Jus Alwiqoyah adalah tiruan. Oleh itu, pengguna dinasihatkan berhati-hati sekiranya ada ejen atau pemborong yang menawarkan produk pada harga terlalu murah kerana kebiasaannya produk tiruan kelihatan hampir sama dengan yang asli. Selain itu, pengguna juga boleh mengenal pasti sama ada produk itu asli atau tiruan dengan menggunakan kaedah scan ‘QR Code.

Jus Alwiqoyah Tiruan

AWASS SCAMMER SEDANG MENCARI MANGSA !!

Kami ingin memberi pesanan kepada anda yang ingin mencuba Jus Alwiqoyah mohon berhati-hati dalam membeli secara atas talian kerana sudah ramai yang dah tertipu dan mengadu kepada kami bahawa duit dah bayar tetapi barang belum dapat. Sebagai peringatan jangan sesekali terpengaruh dan tertipu dengan harga yang tak logic dan tak relevan kerana SCAMMER SUKA BERMAIN DENGAN HARGA. Kami sayang anda semua kerana sedang anda ikhtiar untuk kurangkan masalah kesihatan tapi ada pula yang mengambil kesempatan untuk menipu kita. Oleh itu, saya mohon kepada anda diluar sana tolong selidik terlebih dahulu sebelum membeli, jangan cepat tertipu daya dengan scammer.

Jus Alwiqoyah Tiruan

JUS ALWIQOYAH ADA PRODUK BARU KE ?

Ramai yang telah mengambil kesempatan dengan mengambil testimoni-testimoni Jus Alwiqoyah untuk dijadikan bukti untuk melariskan produk mereka. Ada juga customer yang memaklumkan kepada pihak HQ bahawa lain yang dibeli lain yang dapat sehingga menimbulkan kekeliruan kepada customer kerana mereka sangkakan bahawa HQ telah mengeluarkan produk Jus Alwiqoyah baharu.

Sekali lagi, kami ingin  mengingatkan kepada anda bahawa HQ tidak pernah mengeluarkan produk baharu melainkan Jus Alwiqoyah sahaja. Oleh yang demikian mohon tuan-tuan/puan-puan untuk berhati-hati kerana disebalik kesulitan kita pasti ada yang ambil kesempatan. Mohon belilah Jus Alwiqoyah dengan pengedar yang sah sahaja.

Jus Alwiqoyah Tiruan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!